Visar alla 14 resultat

 • Rea! Körhäftet

  Körhäftet

  150.00kr

  Körhäftet är en väldigt användbar bok som hjälper elever som övningskör privat och med trafikskola. Boken kan hjälpa dig att spara pengar då den hjälper dig att förbereda dig för dina kommande körlektioner då du kan plugga på momentet du är på, och då slipper du att behöva slösa både pengar och tid på ett och samma moment.

  Vi på Licens Trafikskola rekommenderar den här boken väldigt starkt.

 • Rea! Teoribok

  Teoribok

  350.00kr

  Teoribok körkortsboken 2023 är ett väldigt bra läromedel för alla som ska ta körkort och ska utföra sitt teoriprov. Detta är en lättläst bok med bilder som hjälper dig att förstå texten bättre. Vi på Licens Trafikskola rekommenderar starkt att alla som är ute efter körkort tar hjälp av denna bok.

 • Rea!

  Körkortsteori 2023 Arabiska

  350.00kr

  Körkortsteori 2023 är en teoribok för B-körkort den hjälper dig att klara teoriprovet, i boken finns det allt som kommer på teoriprovet. Boken är skriven på Arabiska. Allt i boken är skrivet detaljerat med bilder som hjälper dig att förstå texten bättre. Detta är en väldigt bra lärobok för att klara teoriprovet.

 • Rea! Körkortsteori 2023 Persiska

  Körkortsteori 2023 Persiska

  350.00kr

  Körkortsteori 2023 är en teoribok för B-körkort den hjälper dig att klara teoriprovet, i boken finns det allt som kommer på teoriprovet. Boken är skriven på Persiska. Allt i boken är skrivet detaljerat med bilder som hjälper dig att förstå texten bättre. Detta är en väldigt bra lärobok för att klara teoriprovet.

 • Rea! Driving License Book

  Driving License Book

  350.00kr

  Driver’s license book 2023 is a theory book for B driver’s license, it helps you pass the theory test, in the book there is everything that comes on the theory test. Everything in the book is written in detail with pictures that help you understand the text better. This is a very good textbook for passing the theory test.

 • Rea! Körkortsteori 2023

  Körkortsteori 2023

  350.00kr

  Körkortsteori 2023 är en teoribok för B-körkort den hjälper dig att klara teoriprovet, i boken finns det allt som kommer på teoriprovet. Allt i boken är skrivet detaljerat med bilder som hjälper dig att förstå texten bättre. Detta är en väldigt bra lärobok för att klara teoriprovet.

 • Rea! Handledarpaket

  Handledarpaket

  550.00kr

  Paketet hjälper övningskörningen då det har allt du skulle behöva för att övningsköra. De bästa böckerna och material ingår i det. Allt du någonsin skulle behöva för att övningsköra på rätt sätt ingår i detta paket.

  Vi på Licens Trafikskola rekommenderar detta paket starkt till alla som övningskör.

 • Rea! Spegel paket för övningskörning

  Spegel paket för övningskörning

  280.00kr

  Säkerhet när du övningskör är väldigt viktigt. Därför är detta spegel paket perfekt för er som vill övningsköra privat. I paketet är det två sidospeglar, och två innerspeglar den ena är menad för att handledaren ska se all trafik bakom och den andra är för att handledaren ska se elevens ögon och ifall eleven kollar på speglarna.

  Detta spegel paket rekommenderar vi på License Trafikskola starkt till alla som övningskör provat.

 • Rea! Sidospeglar för övningskörning

  Sidospeglar för övningskörning 2st

  150.00kr

  2 st sidospeglar för övningskörning, hjälper både handledaren att se trafiken omkring en. Detta hjälper handledaren att känns sig trygg och slipper stressa av någon stress på sin elev. Vi på Licens Trafikskola rekommenderar denna produkt starkt för alla som övningskör.

 • Rea! Innerspegel för övningskörning liten

  Innerspegel för övningskörning liten

  70.00kr

  Innerspegel för övningskörning liten är perfekt för att övningsköra säkert. Denna produkt används för att handledaren ska kunna se ifall eleven kollar på speglarna, alltså kan man se elevens ögon i spegeln. Detta är väldigt viktigt då elever måste lära sig att kolla ofta i speglarna för att se sin omgivning.

  Denna produkt rekommenderar vi starkt för att kunna övningsköra säkert.

 • Rea! Innerspegel för övningskörning

  Innerspegel för övningskörning stor

  80.00kr

  Innerspegeln hjälper handledaren att se all bilar bakom er, vilket gör att den inte behöver stressa så att det inte smittar av sig på eleven. Vilket minskar risken för en olycka i trafiken då handledaren alltid kommer ha koll över trafiken som kommer närmare dig.

  Denna produkt rekommenderar vi starkt till alla som övningskör privat.

 • Rea! Övningskörskylt

  Övningskörskylt

  60.00kr

  Den här skylten är obligatorisk från transportstyrelsen. Den är för att du ska visa till andra i trafiken att du övningskör och att du kan göra misstag.

 • Rea! Handledarbok E-Bok

  Handledarboken E-Bok

  180.00kr

  Handledarboken E-bok är den perfekta boken för en handledare och en elev, den beskriver allt om er privata övningskörning. Den beskriver om hur ni utför varje moment detaljerat, och hur ni kan undvika risker i trafiken. Den har både tips för handledaren och eleven.

 • Rea! Handledarboken

  Handledarboken

  200.00kr

  Handledarboken är den perfekta boken för en handledare och en elev, den beskriver allt om er privata övningskörning. Den beskriver om hur ni utför varje moment detaljerat, och hur ni kan undvika risker i trafiken. Den har både tips för handledaren och eleven.

  Det är en helt fantastisk bok som vi här på Licens Trafikskola rekommenderar starkt då den sparar handledaren och eleven massvis med tid.