Visar alla 65 resultat

 • Rea! Handledarpaket

  Handledarpaket

  680.00kr inkl moms

  Paketet hjälper övningskörningen då det har allt du skulle behöva för att övningsköra. De bästa böckerna och material ingår i det. Allt du någonsin skulle behöva för att övningsköra på rätt sätt ingår i detta paket.

  Vi på Licens Trafikskola rekommenderar detta paket starkt till alla som övningskör.

 • Rea! Handledarboken

  Handledarboken

  200.00kr inkl moms

  Handledarboken är den perfekta boken för en handledare och en elev, den beskriver allt om er privata övningskörning. Den beskriver om hur ni utför varje moment detaljerat, och hur ni kan undvika risker i trafiken. Den har både tips för handledaren och eleven.

  Det är en helt fantastisk bok som vi här på Licens Trafikskola rekommenderar starkt då den sparar handledaren och eleven massvis med tid.

 • Rea! Handledarbok E-bok

  Handledarboken E-Bok

  180.00kr inkl moms

  Handledarboken E-bok är den perfekta boken för en handledare och en elev, den beskriver allt om er privata övningskörning. Den beskriver om hur ni utför varje moment detaljerat, och hur ni kan undvika risker i trafiken. Den har både tips för handledaren och eleven.

 • Rea! Sidospeglar för övningskörning

  Spegel paket för övningskörning

  280.00kr inkl moms

  Säkerhet när du övningskör är väldigt viktigt. Därför är detta spegel paket perfekt för er som vill övningsköra privat. I paketet är det två sidospeglar, och två innerspeglar den ena är menad för att handledaren ska se all trafik bakom och den andra är för att handledaren ska se elevens ögon och ifall eleven kollar på speglarna.

  Detta spegel paket rekommenderar vi på License Trafikskola starkt till alla som övningskör provat.

 • Rea! Sidospeglar för övningskörning

  Sidospeglar för övningskörning 2st

  150.00kr inkl moms

  2 st sidospeglar för övningskörning, hjälper både handledaren att se trafiken omkring en. Detta hjälper handledaren att känns sig trygg och slipper stressa av någon stress på sin elev. Vi på Licens Trafikskola rekommenderar denna produkt starkt för alla som övningskör.

 • Rea! Övningskörskylt

  Övningskörskylt

  60.00kr inkl moms

  Den här skylten är obligatorisk från transportstyrelsen. Den är för att du ska visa till andra i trafiken att du övningskör och att du kan göra misstag.

 • Rea! Innerspegel

  Innerspegel för övningskörning stor

  80.00kr inkl moms

  Innerspegeln hjälper handledaren att se all bilar bakom er, vilket gör att den inte behöver stressa så att det inte smittar av sig på eleven. Vilket minskar risken för en olycka i trafiken då handledaren alltid kommer ha koll över trafiken som kommer närmare dig.

  Denna produkt rekommenderar vi starkt till alla som övningskör privat.

 • Rea! Innerspegel liten för övningskörning

  Innerspegel för övningskörning liten

  70.00kr inkl moms

  Innerspegel för övningskörning liten är perfekt för att övningsköra säkert. Denna produkt används för att handledaren ska kunna se ifall eleven kollar på speglarna, alltså kan man se elevens ögon i spegeln. Detta är väldigt viktigt då elever måste lära sig att kolla ofta i speglarna för att se sin omgivning.

  Denna produkt rekommenderar vi starkt för att kunna övningsköra säkert.

 • Rea! Körhäftet

  Körhäftet

  200.00kr inkl moms

  Körhäftet är en väldigt användbar bok som hjälper elever som övningskör privat och med trafikskola. Boken kan hjälpa dig att spara pengar då den hjälper dig att förbereda dig för dina kommande körlektioner då du kan plugga på momentet du är på, och då slipper du att behöva slösa både pengar och tid på ett och samma moment.

  Vi på Licens Trafikskola rekommenderar den här boken väldigt starkt.

 • Rea!

  Driving Handbook

  200.00kr inkl moms

  The driving handbook is a very useful book that helps students who practice driving privately and with traffic schools. The book can help you save money as it helps you prepare for your upcoming driving lessons as you can study at the moment you are at, and then you avoid having to waste both money and time at the same moment.

  We at Licens Trafikskola recommend this book very strongly.

 • Rea! Körhäfte 1 2 3

  Körhäfte 1 2 3

  280.00kr inkl moms

  Körhäfte 1 2 3 är det bästa sättet till att ta körkort snabbt och billigt. Det hjälper även dig att spara massvis med pengar och tid. Det är en serie av körkortsböcker och det finns tre böcker den ena är för momenten 1-9, den andra är för momentet 10 och den tredje är för momenten 11-15.
  Vi på Licens Trafikskola rekommenderar den här produkten starkt till alla som ska ta körkort!

 • Rea! Första körhäftet

  Första Körhäftet

  100.00kr inkl moms

  Första körhäftet är en körkortsbok från en serie där det totalt finns tre böcker. Denna är för alla som vill ta det från grunderna. Men den här boken rekommenderar vi extremt starkt till alla som är ute efter körkort billigt och smidigt.

 • Rea! Andra körhäftet

  Andra Körhäftet

  110.00kr inkl moms

  Andra körhäftet är en väldigt användbar körkortsbok som kan hjälpa dig spara massvis med pengar och tid. Denna bok är mest inlagd i det 10 momentet alltså mest körning i stadstrafik.

  Vi på Licens Trafikskola rekommenderar denna bok till alla som är ute efter körkort snabbt och billigt.

 • Rea! Tredje körhäftet

  Tredje Körhäftet

  125.00kr inkl moms

  Tredje körhäftet är en väldigt användbar körkortsbok för alla som ska ta körkort för behörigheten B-personbil. I boken är det mycket beskrivning om momenten 11-15 speciellt. Den här boken är väldigt bra material för att ta körkort med.

  Därför rekommenderar vi på Licens Trafikskola den här boken starkt.

 • Rea! Driving license book

  Driving License Book

  350.00kr inkl moms

  Driver’s license book 2023 is a theory book for B driver’s license, it helps you pass the theory test, in the book there is everything that comes on the theory test. Everything in the book is written in detail with pictures that help you understand the text better. This is a very good textbook for passing the theory test.

 • Rea! Körkortsteori 023

  Körkortsteori 2023

  350.00kr inkl moms

  Körkortsteori 2023 är en teoribok för B-körkort den hjälper dig att klara teoriprovet, i boken finns det allt som kommer på teoriprovet. Allt i boken är skrivet detaljerat med bilder som hjälper dig att förstå texten bättre. Detta är en väldigt bra lärobok för att klara teoriprovet.

 • Rea! Körkortsteori 2023 Arabiska

  Körkortsteori 2023 Arabiska

  350.00kr inkl moms

  Körkortsteori 2023 är en teoribok för B-körkort den hjälper dig att klara teoriprovet, i boken finns det allt som kommer på teoriprovet. Boken är skriven på Arabiska. Allt i boken är skrivet detaljerat med bilder som hjälper dig att förstå texten bättre. Detta är en väldigt bra lärobok för att klara teoriprovet.

 • Rea! Körkortsteori 2023 Persiska

  Körkortsteori 2023 Persiska

  350.00kr inkl moms

  Körkortsteori 2023 är en teoribok för B-körkort den hjälper dig att klara teoriprovet, i boken finns det allt som kommer på teoriprovet. Boken är skriven på Persiska. Allt i boken är skrivet detaljerat med bilder som hjälper dig att förstå texten bättre. Detta är en väldigt bra lärobok för att klara teoriprovet.

 • Rea! Teoribok

  Teoribok

  350.00kr inkl moms

  Teoribok körkortsboken 2023 är ett väldigt bra läromedel för alla som ska ta körkort och ska utföra sitt teoriprov. Detta är en lättläst bok med bilder som hjälper dig att förstå texten bättre. Vi på Licens Trafikskola rekommenderar starkt att alla som är ute efter körkort tar hjälp av denna bok.

 • Rea! Swedish road signs book

  Swedish road signs

  70.00kr inkl moms

  In the Swedish road signs book, there is a lot of description about the theory, especially about signs and rankings in traffic. You also learn the different signs from the police and how to behave. In the book there is a picture, name and description for each sign, sign, etc.

  We at Licens Trafikskola Uppsala strongly recommend this book to anyone who is going to take a theory test and driver’s license for any qualification.

 • Rea! Vägmärken & vägmarkeringar bok

  Vägmärken och vägmarkeringar

  55.00kr inkl moms

  I vägmärken & vägmarkeringar boken finns det mycket beskrivning om teorin speciellt om skyltar och rangordningar i trafiken. Du lär dig även de olika tecknen från polisen och hur du ska bete dig. I boken finns det en bild, namn och beskrivning till varje skylt, tecken osv.

  Vi på Licens Trafikskola Uppsala rekommenderar den här boken starkt till alla som ska ta teoriprov och körkort till vilken behörighet som helst.

 • Rea! Am-boken

  Am-boken

  375.00kr inkl moms

  Am-bok är en av de bästa Am böckerna ni kan hitta för moped. I boken finns det massvis med beskrivning för de olika momenten du ska lära dig, de är även sorterade i ordning så att du vet vilken du ska börja plugga på. Denna bok kan hjälpa dig spara pengar och tid genom att du förbereder dig inför din körlektion, alltså förbereder du dig om vad du ska göra under din körlektion. Och sedan att du repeterar vad du har gjort efter din körlektion.

  Vi på Licens Trafikskola rekommenderar den här produkten starkt till alla som ska ta körkort för Am och vill göra det billigt.

 • Rea! Förarbevis moped klass 1

  Förarbevis Moped klass 2

  425.00kr inkl moms

  Förarbevis för moped klass två är en a de absolut bästa teoriböckerna för moped klass två. Den här hjälper dig spara båden pengar och tid under din resa till körkort för moped klass 2.

  Vi på Licens Trafikskola rekommenderar den här produkten starkt till alla som ska ta körkort för Am och vill göra det billigt.

 • Rea! Mc-boken

  Mc-boken

  350.00kr inkl moms

  Mc-bok är en av de bästa mc böckerna ni kan hitta för mc. I boken finns det massvis med beskrivning för de olika momenten du ska lära dig, de är även sorterade i ordning så att du vet vilken du ska börja plugga på. Denna bok kan hjälpa dig spara pengar och tid genom att du förbereder dig inför din körlektion, alltså förbereder du dig om vad du ska göra under din körlektion. Och sedan att du repeterar vad du har gjort efter din körlektion.

  Vi på Licens Trafikskola rekommenderar den här produkten starkt till alla som ska ta körkort för mc och vill göra det billigt.

 • Rea! BE-boken

  BE-boken

  450.00kr inkl moms

  BE-boken är en av de bästa BE böckerna ni kan hitta för BE. I boken finns det massvis med beskrivning för de olika momenten du ska lära dig, de är även sorterade i ordning så att du vet vilken du ska börja plugga på. Denna bok kan hjälpa dig spara pengar och tid genom att du förbereder dig inför din körlektion, alltså förbereder du dig om vad du ska göra under din körlektion. Och sedan att du repeterar vad du har gjort efter din körlektion.

  Vi på Licens Trafikskola rekommenderar den här produkten starkt till alla som ska ta körkort för BE och vill göra det billigt.

 • Rea! Köra buss boken

  Köra buss

  850.00kr inkl moms

  Köra buss är en av de bästa buss böckerna ni kan hitta för buss. I boken finns det massvis med beskrivning för de olika momenten du ska lära dig, de är även sorterade i ordning så att du vet vilken du ska börja plugga på. Denna bok kan hjälpa dig spara pengar och tid genom att du förbereder dig inför din körlektion, alltså förbereder du dig om vad du ska göra under din körlektion. Och sedan att du repeterar vad du har gjort efter din körlektion.

  Vi på Licens Trafikskola rekommenderar den här produkten starkt till alla som ska ta körkort för buss och vill göra det billigt.

 • Rea! Köra lastbil boken

  Köra lastbil

  825.00kr inkl moms

  Köra lastbil är en av de bästa lastbils böckerna ni kan hitta för lastbil. I boken finns det massvis med beskrivning för de olika momenten du ska lära dig, de är även sorterade i ordning så att du vet vilken du ska börja plugga på. Denna bok kan hjälpa dig spara pengar och tid genom att du förbereder dig inför din körlektion, alltså förbereder du dig om vad du ska göra under din körlektion. Och sedan att du repeterar vad du har gjort efter din körlektion.

  Vi på Licens Trafikskola rekommenderar den här produkten starkt till alla som ska ta körkort för lastbil och vill göra det billigt.

 • Rea! Taxilegitimation bok

  Taxilegitimation

  1,150.00kr inkl moms

  Taxilegitimation boken är en taxi bok för alla som är ute efter taxiförarlegitimation.  I boken hittar du all teori om taxi, navigering, bemötande, säkerhet och mycket mer. Boken är det bästa sättet till taxiförarlegitimationen. Boken kan även hjälpa dig att spara pengar genom att du inte behöver ta teorilektioner eftersom att boken redan hjälper dig med all teori.

  Vi på Licens Trafikskola rekommenderar den här boken starkt!

 • Rea! Digital teori för B-personbil

  Digital teori för B-personbil

  500.00kr inkl moms

  Den här digitala teorin har allt du behöver för att ta klara kunskapsprovet. Den har all körkortsteori och alla vägmärken och du kan plugga på alla som helst enheter. Du kan köpa den nu billigt hos Licens Trafikskola. (Obs den är helt digitalt därför skickar vi ut allt via mail.)

 • Rea! Digital teori för B-personbil

  Digital teori för moped

  500.00kr inkl moms

  Den här digitala teorin har allt du behöver för att ta klara kunskapsprovet. Den har all körkortsteori och alla vägmärken och du kan plugga på alla som helst enheter. Du kan köpa den nu billigt hos Licens Trafikskola. (Obs den är helt digitalt därför skickar vi ut allt via mail.)

 • Rea! Digital teori för B-personbil

  Digital teori för A-motorcykel

  500.00kr inkl moms

  Den här digitala teorin har allt du behöver för att ta klara kunskapsprovet. Den har all körkortsteori och alla vägmärken och du kan plugga på alla som helst enheter. Du kan köpa den nu billigt hos Licens Trafikskola. (Obs den är helt digitalt därför skickar vi ut allt via mail.)

 • Rea! Digital teori för B-personbil

  Digital teori för BE

  500.00kr inkl moms

  Den här digitala teorin har allt du behöver för att ta klara kunskapsprovet. Den har all körkortsteori och alla vägmärken och du kan plugga på alla som helst enheter. Du kan köpa den nu billigt hos Licens Trafikskola. (Obs den är helt digitalt därför skickar vi ut allt via mail.)

 • Rea! Intensivkurs i Uppsala - Licens Trafikskola

  Intensivkurs liten

  14,400.00kr inkl moms

  Intensivkurs liten och den är 80×10 minuter lång. Det ingår även en digital teori, och även riskettan, risktvåan och körhäfte boken. Efter att du har lagt en beställning på den sedan kan du skriva i formuläret nedan vilken tid du vill boka eller kan du ringa in till oss.

   

 • Rea! Intensivkurs i Uppsala - Licens Trafikskola

  Intensivkurs mellan

  19,125.00kr inkl moms

  Intensivkurs mellan och den är 80×15 minuter lång. Det ingår även en digital teori, och även riskettan, risktvåan och körhäfte boken. Efter att du har lagt en beställning på den sedan kan du skriva i formuläret nedan vilken tid du vill boka eller kan du ringa in till oss.

   

 • Rea! Intensivkurs i Uppsala - Licens Trafikskola

  Intensivkurs stor

  23,200.00kr inkl moms

  Intensivkurs stor och den är 80×20 minuter lång. Det ingår även en digital teori, och även riskettan, risktvåan och körhäfte boken. Efter att du har lagt en beställning på den sedan kan du skriva i formuläret nedan vilken tid du vill boka eller kan du ringa in till oss.

   

 • Rea! Intensivkurs i Uppsala - Licens Trafikskola

  Körpaket 1 (5 körlektioner)

  5,800.00kr inkl moms

  Körpaket 1 Uppsala och den är 80×5 minuter lång. Efter att du har lagt en beställning på den sedan kan du skriva i formuläret nedan vilken tid du vill boka eller kan du ringa in till oss.

   

 • Rea! Intensivkurs i Uppsala - Licens Trafikskola

  Körpaket 2 (10 körlektioner)

  11,500.00kr inkl moms

  Körpaket 2 Uppsala och den är 80×10 minuter lång. Efter att du har lagt en beställning på den sedan kan du skriva i formuläret nedan vilken tid du vill boka eller kan du ringa in till oss.

   

 • Rea! Intensivkurs i Uppsala - Licens Trafikskola

  Körpaket 3 (15 körlektioner)

  17,000.00kr inkl moms

  Körpaket 3 Uppsala och den är 80×15 minuter lång. Efter att du har lagt en beställning på den sedan kan du skriva i formuläret nedan vilken tid du vill boka eller kan du ringa in till oss.

   

 • Rea! Intensivkurs i Uppsala - Licens Trafikskola

  Körpaket 4 (20 körlektioner)

  21,000.00kr inkl moms

  Körpaket 4 Uppsala och den är 80×20 minuter lång. Efter att du har lagt en beställning på den sedan kan du skriva i formuläret nedan vilken tid du vill boka eller kan du ringa in till oss.

   

 • Rea! Intensivkurs i Uppsala - Licens Trafikskola

  Paket 1

  6,650.00kr inkl moms

  Paket 1 och den är 80×5 minuter lång. Det ingår även en digital teori för paket 1. Efter att du har lagt en beställning på den sedan kan du skriva i formuläret nedan vilken tid du vill boka eller kan du ringa in till oss.

   

 • Rea! Intensivkurs i Uppsala - Licens Trafikskola

  Paket 2

  7,200.00kr inkl moms

  Paket 2 och den är 80×5 minuter lång. Det ingår även en digital teori för paket 2, och även riskettan. Efter att du har lagt en beställning på den sedan kan du skriva i formuläret nedan vilken tid du vill boka eller kan du ringa in till oss.

   

 • Rea! Intensivkurs i Uppsala - Licens Trafikskola

  Paket 3

  9,200.00kr inkl moms

  Paket 3 och den är 80×5 minuter lång. Det ingår även en digital teori för paket 3, och även riskettan & risktvåan. Efter att du har lagt en beställning på den sedan kan du skriva i formuläret nedan vilken tid du vill boka eller kan du ringa in till oss.

   

 • Rea! Intensivkurs i Uppsala - Licens Trafikskola

  Lån av bil vid uppkörning

  1,180.00kr inkl moms

  Lån av bild vid uppkörning Uppsala och den är 80 minuter lång. Efter att du har lagt en beställning på den sedan kan du skriva i formuläret nedan vilken tid du vill boka eller kan du ringa in till oss.

   

 • Rea! Moped klass 1

  Moped klass 1

  6,500.00kr inkl moms

  Moped klass 1 i Uppsala ingår det en 8 timmars teoretisk kurs, den kan bli uppdelad i två delar beroende på när di bokar. Och sedan finns det även 4 timmars körning på mopeden. Det kommer att vara 2 timmars körning på parkeringen och sedan 2 timmars körning på landtrafik och stadstrafik. Efter att du har lagt en beställning kan du kontakta oss och sedan boka in din kurs på det tillfälle du vill ha.(Obs kursen är digital för teorin)

 • Rea! Moped klass 1

  Moped klass 1

  5,900.00kr inkl moms

  Moped klass 1 i Uppsala ingår det en 8 timmars teoretisk kurs, den kan bli uppdelad i två delar beroende på när di bokar. Och sedan finns det även 4 timmars körning på mopeden. Det kommer att vara 2 timmars körning på parkeringen och sedan 2 timmars körning på landtrafik och stadstrafik. Efter att du har lagt en beställning kan du kontakta oss och sedan boka in din kurs på det tillfälle du vill ha.(Obs kursen är digital för teorin)

 • Rea! Taxiutbildning i Uppsala

  Taxiåkare

  8,000.00kr inkl moms

  För att ta legitimationen för taxiåkare måste du klara 4 delprov. För varje delprov finns det 3 kurstillfällen därför är det totalt 12 kurstillfällen och varje kurstillfälle är 1,5 timmar långt. Efter att du har lagt en beställning kontaktar du oss för att boka in dig i det kurtillfälle du vill ha. Ifall du är ute efter att plugga bara för ett delprov kontakta oss så ordnar vi det. (Obs denna kurs är digital).

 • Rea! Taxiutbildning i Uppsala

  Taxiutbildning

  5,400.00kr inkl moms

  För att ta taxilegitimationen finns det 2 delprov du måste utföra. I den här utbildningen erbjuder vi både de utbildningarna för 3 kurstillfällen var och varje kurstillfälle kommer att vara 1,5 timmar långt, alltså blir det totalt 6 kurstillfällen för båda delproven. (OBS kursen är digital).

 • Rea!

  Handledarkurs 11- April kl.17:00

  299.00kr inkl moms

  Kursen är totalt 3 timmar lång, inklusive raster. Kursen är till för att du som handledare ska lära dig hur du lär din elev att övningsköra på ett lagligt och bra sätt. Men den hjälper även eleven då den även får tips på hur den ska göra under övningskörningen. Den här kursen är obligatorisk för både handledare och elever.

  Ifall du bokar för mer än en person, klicka på det antal platser du vill boka. Sedan fyller du i de andra deltagarnas uppgifter i betalningen där det står meddelande!

 • Rea!

  Handledarkurs 18-April kl.17:00

  299.00kr inkl moms

  Kursen är totalt 3 timmar lång, inklusive raster. Kursen är till för att du som handledare ska lära dig hur du lär din elev att övningsköra på ett lagligt och bra sätt. Men den hjälper även eleven då den även får tips på hur den ska göra under övningskörningen. Den här kursen är obligatorisk för både handledare och elever.

  Ifall du bokar för mer än en person, klicka på det antal platser du vill boka. Sedan fyller du i de andra deltagarnas uppgifter i betalningen där det står meddelande!

 • Rea!

  Handledarkurs 25-April kl.17:00

  299.00kr inkl moms

  Kursen är totalt 3 timmar lång, inklusive raster. Kursen är till för att du som handledare ska lära dig hur du lär din elev att övningsköra på ett lagligt och bra sätt. Men den hjälper även eleven då den även får tips på hur den ska göra under övningskörningen. Den här kursen är obligatorisk för både handledare och elever.

  Ifall du bokar för mer än en person, klicka på det antal platser du vill boka. Sedan fyller du i de andra deltagarnas uppgifter i betalningen där det står meddelande!

 • Rea!

  Handledarkurs 7- April kl.11:00

  299.00kr inkl moms

  Kursen är totalt 3 timmar lång, inklusive raster. Kursen är till för att du som handledare ska lära dig hur du lär din elev att övningsköra på ett lagligt och bra sätt. Men den hjälper även eleven då den även får tips på hur den ska göra under övningskörningen. Den här kursen är obligatorisk för både handledare och elever.

  Ifall du bokar för mer än en person, klicka på det antal platser du vill boka. Sedan fyller du i de andra deltagarnas uppgifter i betalningen där det står meddelande!

 • Rea!

  Handledarkurs paket 1

  270.00kr inkl moms

  Kursen är totalt 3 timmar lång, inklusive raster. Kursen är till för att du som handledare ska lära dig hur du lär din elev att övningsköra på ett lagligt och bra sätt. Men den hjälper även eleven då den även får tips på hur den ska göra under övningskörningen. Den här kursen är obligatorisk för både handledare och elever.

  Ifall du bokar för mer än en person, klicka på det antal platser du vill boka. Sedan fyller du i de andra deltagarnas uppgifter i betalningen där det står meddelande!

 • Rea!

  Handledarkurs paket 2

  320.00kr inkl moms

  Kursen är totalt 3 timmar lång, inklusive raster. Kursen är till för att du som handledare ska lära dig hur du lär din elev att övningsköra på ett lagligt och bra sätt. Men den hjälper även eleven då den även får tips på hur den ska göra under övningskörningen. Den här kursen är obligatorisk för både handledare och elever.

  Ifall du bokar för mer än en person, klicka på det antal platser du vill boka. Sedan fyller du i de andra deltagarnas uppgifter i betalningen där det står meddelande!

 • Rea!

  Handledarkurs paket 3

  400.00kr inkl moms

  Kursen är totalt 3 timmar lång, inklusive raster. Kursen är till för att du som handledare ska lära dig hur du lär din elev att övningsköra på ett lagligt och bra sätt. Men den hjälper även eleven då den även får tips på hur den ska göra under övningskörningen. Den här kursen är obligatorisk för både handledare och elever.

  Ifall du bokar för mer än en person, klicka på det antal platser du vill boka. Sedan fyller du i de andra deltagarnas uppgifter i betalningen där det står meddelande!

 • Rea!

  Handledarkurs paket 4

  500.00kr inkl moms

  Kursen är totalt 3 timmar lång, inklusive raster. Kursen är till för att du som handledare ska lära dig hur du lär din elev att övningsköra på ett lagligt och bra sätt. Men den hjälper även eleven då den även får tips på hur den ska göra under övningskörningen. Den här kursen är obligatorisk för både handledare och elever.

  Ifall du bokar för mer än en person, klicka på det antal platser du vill boka. Sedan fyller du i de andra deltagarnas uppgifter i betalningen där det står meddelande!

 • Rea!

  Handledarkurs paket 5

  550.00kr inkl moms

  Kursen är totalt 3 timmar lång, inklusive raster. Kursen är till för att du som handledare ska lära dig hur du lär din elev att övningsköra på ett lagligt och bra sätt. Men den hjälper även eleven då den även får tips på hur den ska göra under övningskörningen. Den här kursen är obligatorisk för både handledare och elever.

  Ifall du bokar för mer än en person, klicka på det antal platser du vill boka. Sedan fyller du i de andra deltagarnas uppgifter i betalningen där det står meddelande!

 • Rea!

  Handledarkurs paket 6

  750.00kr inkl moms

  Kursen är totalt 3 timmar lång, inklusive raster. Kursen är till för att du som handledare ska lära dig hur du lär din elev att övningsköra på ett lagligt och bra sätt. Men den hjälper även eleven då den även får tips på hur den ska göra under övningskörningen. Den här kursen är obligatorisk för både handledare och elever. Ifall du bokar för mer än en person, klicka på det antal platser du vill boka. Sedan fyller du i de andra deltagarnas uppgifter i betalningen där det står meddelande!

 • Rea! Risktvåan i Uppsala - Risktvåan Uppsala - Halkbana i Uppsala - Haklbana Uppsala - Riskutbildning del 2 Uppsala - Riskutbildning del 2 i Uppsala - Riskettan i Uppsala - Risk 1 & 2 i Uppsala RIskettan och risktvåan i Uppsala

  Risk 1 & Halkbana

  2,500.00kr inkl moms

  Kursen är obligatorisk från transport styrelsen för att kunna utföra kunskapsprovet och körprovet.

  Ifall du bokar för mer än en person, klicka på det antal platser du vill boka. Sedan fyller du i de andra deltagarnas uppgifter i betalningen där det står meddelande!

 • Rea! Risktvåan i Uppsala - Risktvåan Uppsala - Halkbana i Uppsala - Haklbana Uppsala - Riskutbildning del 2 Uppsala - Riskutbildning del 2 i Uppsala - Riskettan i Uppsala - Risk 1 & 2 i Uppsala RIskettan och risktvåan i Uppsala

  Risk 1 & Halkbana 1 November kl.09:00

  2,500.00kr inkl moms

  Kursen är obligatorisk från transport styrelsen för att kunna utföra kunskapsprovet och körprovet.

  Ifall du bokar för mer än en person, klicka på det antal platser du vill boka. Sedan fyller du i de andra deltagarnas uppgifter i betalningen där det står meddelande!

 • Rea! Risktvåan i Uppsala - Risktvåan Uppsala - Halkbana i Uppsala - Haklbana Uppsala - Riskutbildning del 2 Uppsala - Riskutbildning del 2 i Uppsala - Riskettan i Uppsala - Risk 1 & 2 i Uppsala RIskettan och risktvåan i Uppsala

  Risk 1 & Halkbana 15 November kl.09:00

  2,500.00kr inkl moms

  Kursen är obligatorisk från transport styrelsen för att kunna utföra kunskapsprovet och körprovet.

  Ifall du bokar för mer än en person, klicka på det antal platser du vill boka. Sedan fyller du i de andra deltagarnas uppgifter i betalningen där det står meddelande!

 • Rea! Riskettan i Uppsala - Riskettan Uppsala

  Riskettan

  600.00kr inkl moms

  Kursen är totalt 3 timmar lång, inklusive raster. Kursen är till för att du ska lära dig riskerna med att till exempel köra med för lite sömn, köra efter att man har druckit alkohol, rattfylleri och droger. Den här kursen är obligatorisk för b-personbil. Boka den nu billigt.

  Ifall du bokar för mer än en person, klicka på det antal platser du vill boka. Sedan fyller du i de andra deltagarnas uppgifter i betalningen där det står meddelande!

 • Rea! Risktvåan i Uppsala - Risktvåan Uppsala - Halkbana i Uppsala - Haklbana Uppsala - Riskutbildning del 2 Uppsala - Riskutbildning del 2 i Uppsala - Riskettan i Uppsala - Risk 1 & 2 i Uppsala RIskettan och risktvåan i Uppsala

  Risktvåan

  1,900.00kr inkl moms

  Kursen är totalt 3 timmar lång, inklusive raster. Kursen är till för att du ska lära dig . Den här katt bromsa i olika hastigheter, säkerheten och körning under olika förhållanden. kursen är obligatorisk för b-personbil. Boka den nu billigt.

  Ifall du bokar för mer än en person, klicka på det antal platser du vill boka. Sedan fyller du i de andra deltagarnas uppgifter i betalningen där det står meddelande!

 • Rea! Intensivkurs i Uppsala - Licens Trafikskola

  Testlektion 60 min

  650.00kr inkl moms

  Testlektion Uppsala och den är 40 minuter lång. Efter att du har lagt en beställning på den sedan kan du skriva i formuläret nedan vilken tid du vill boka eller kan du ringa in till oss.

   

 • Rea! Intensivkurs i Uppsala - Licens Trafikskola

  Utbildningskontroll

  1,180.00kr inkl moms

  Utbildningskontroll Uppsala och den är 80 minuter lång. Efter att du har lagt en beställning på den sedan kan du skriva i formuläret nedan vilken tid du vill boka eller kan du ringa in till oss.

   

 • Rea! Intensivkurs i Uppsala - Licens Trafikskola

  Dubbelkörlektion 80 min

  1,180.00kr inkl moms

  Dubbelkörlektion Uppsala och den är 80 minuter lång. Efter att du har lagt en beställning på den sedan kan du skriva i formuläret nedan vilken tid du vill boka eller kan du ringa in till oss.