Introduktionsutbildning Uppsala /

Handledarkurs i Uppsala

Boka handledarkurs Uppsala med Licens Trafikskola Uppsala

Handledarkurs i Uppsala:

Licens Trafikskola i Uppsala är en välutbildad trafikskola i Uppsala med många år av erfarenhet, här på Licens Trafikskola är vårat mål att erbjuda så mycket som möjligt för det billigaste priset.
Vi erbjuder introduktionsutbildning i Uppsala, introduktionsutbildning är även kallad för handledarkurs eller handledarutbildning. Handledarutbildningen är för att du som elev ska kunna övningsköra privat med din handledare. Handledarkursen är 3 timmar lång. Både handledaren och eleven måste gå på handledarkursen så att deras övningskörning blir laglig.

Under själva handledarkursen kommer handledaren och eleven få tips och förklaringar på hur de ska göra medans de övningskör. Handledaren kommer att få lära sig om vad den ska undvika att göra till exempel att stressa sin elev. Handledaren kommer också lära sig hur den ska lära ut de 15 olika momenten till sin elev. Men eleven kommer även att ta nytta av handledarkursen, eleven kommer att få lära sig om dyrbara tips på hur de ska övningsköra till exempel att kombinera den privata övningskörningen med övningskörning på en trafikskola.

Vi kommer även att gå igenom alla de 15 momenten för att eleven och handledaren ska kunna ha chansen till att övningsköra på ett bra sätt men även ett tryggt sätt. En annan sak vi kommer prata om under introduktionsutbildningen är hur viktigt det är med material som böcker till sin övningskörning speciellt när man övningskör privat. Att ha rätt material till övningskörningen är väldigt viktigt då det både hjälper handledaren men även eleven.

Vi går även igenom hur handledaren ska ansöka till transportstyrelsen för att bli handledare till sin elev. Några viktiga saker att komma ihåg, handledarkursen är endast giltig i 5 år, en elev kan ah obegränsat med handledare men en handledare kan endast ha 5 elever under 5 år.
GLÖM INTE ID HANDLING TILL KURSEN!

Introduktionsutbildning i Uppsala

Handledarpaketet för Introduktionsutbildning Uppsala:

För att en handledare och eleven ska ha möjligheten att övningsköra på det bästa sättet möjligt rekommenderar vi att ni ska köpa material till er övningskörning.

Det gör att ni sparar tid och det blir mycket enklare att övningsköra med sin elev. Därför så är det väldigt smart att köpa vårat handledarpaket. Det innehåller allt handledaren och eleven skulle behöva för att övningskörningen ska bli så smidig och billig som möjligt.

Handledarpaketet innehåller material som visar dig hur du ska övningsköra på rätt sätt, ifall en handledare hjälper sin elev på rätt sätt så sparar de båda tid och pengar. I handledarpaketet innehåller det två väldigt viktiga böcker den ena beskriver hur du ska övningsköra på rätt sätt, den andra boken beskriver alla de 15 momenten. Både de här böckerna är väldigt viktiga för att övningskörningen ska gå till på rätt sätt.

Böckerna är Körhäftet och Handledarboken. Böckerna förklarar detaljerat hur handledaren ska övningsköra på det bästa sättet moment för moment.

Sedan så har vi även speglarna, det är två innerspeglar den ena för att handledaren ska se elevens ögon, den andra är för att handledaren ska se allt bakom bilen. Sedan så ingår det den obligatoriska övningskör skylten som är ett krav för att få övningsköra. Att övningsköra privat blir alltid mycket lättare och bättre ifall man har alla produkter från handledarpaketet.

Detta paket rekommenderar vi väldigt starkt vid privat övningskörning då det gör det mycket enklare och billigare.

Handledarutbildning i Uppsala

steg för steg

Vanliga frågor angående introduktionsutbildning i Uppsala

Under handledarkursen kommer både handledaren och eleven att få lära sig om hur de ska övningsköra på rätt sätt och på ett tryggt sätt.

Ni kommer även lära er alla 15 momenten som handledaren ska lära ut. Och hur handledaren inte stressar sin elev.

Ja, det är väldigt viktigt med material.

Material sparar både pengar och tid. Därför rekommenderar vi starkt att du ska köpa handledarpaketet som innehåller allt du behöver för att övningsköra på det bästa sättet möjligt.

Ja, både handledaren och eleven måste gå på handledarkursen annars är körningen olaglig.

Handledarkursen gäller i 5 år för både handledare och eleven, efter 5 år måste de gå om kursen.

introduktionsutbildning i Uppsala
Intensivkurs i Uppsala - Licens Trafikskola
Introduktionsutbildning i Uppsala, samarbete med www.licensetrafikskola.se