Handledarkurs Uppsala

Introduktionsutbildning Uppsala

Handledarutbildning Uppsala

Licens Trafikskola Uppsala är en körskola i centrala Uppsala som erbjuder en handledarkurs Uppsala. Varje vecka erbjuder vi en kurs som är till för handledare och elever. Denna kurs gör det möjligt för handledare och elev att köra privat med varandra lagligt. Handledarkursen Uppsala är en tre timmar lång kurs. När man ska boka introduktionsutbildning Uppsala rekommenderar vi starkt att man ska kombinera privat körning med körskola körning då det ger bäst resultat.

Trafikskola Uppsala

Licens Trafikskola i Uppsala är en välutbildad körskola i Uppsala med många år av erfarenhet, här på vår körskola Uppsala är vårat mål att erbjuda så mycket som möjligt för det billigaste priset.

Vi erbjuder introduktionsutbildning Uppsala, introduktionsutbildning är även kallad för handledarkurs eller handledarutbildning. Handledarutbildningen Uppsala är för att du som elev ska kunna övningsköra privat med din handledare. Handledarkurs i Uppsala är 3 timmar lång. Både handledaren och eleven måste gå på handledarkursen så att deras övningskörning blir laglig.


Kraven för att eleven ska kunna övningsköra privat är att eleven måste vara minst 16 år, ha körkortstillstånd och ha gått handledarkursen.

Körskola Uppsala

Under själva handledarkursen Uppsala kommer handledaren och eleven få tips och förklaringar på hur de ska göra medans de övningskör. Handledaren kommer att få lära sig om vad den ska undvika att göra till exempel att stressa sin elev. Handledaren kommer också lära sig hur den ska lära ut de 15 olika momenten till sin elev. Men eleven kommer även att ta nytta av introduktionsutbidningen Uppsala, eleven kommer att få lära sig om dyrbara tips på hur de ska övningsköra till exempel att kombinera den privata övningskörningen med övningskörning på en trafikskola.

Kraven på handledaren för att övningsköra privat är att du ska ha fyllt 24 år, under de tio senaste åren haft körkort i minst fem år, ha vana och skicklighet att köra, sista kravet är att ha gått introduktionsutbildningen.

Introduktionsutbildningen Uppsala gäller endast i 5 år. Boka handledarutbildning Uppsala billigt redan idag med License Trafikskola Uppsala och betala med swish eller klarna. OBS!!! GLÖM INTE ATT TA MED LEGITIMATION!

En bil som övningskör efter att ha tafit handledarkurs Uppsala - introduktionsutbildning Uppsala - Handledarutbildning Uppsala hos Licens Trafikskola Uppsala en Körskola Uppsala


Handledarpaket för Handledarkurs i Uppsala | Trafikskola Uppsala

För att en handledare och elev ska ha möjligheten att övningsköra på det bästa sättet möjligt rekommenderar vi starkt att ni ska köpa material till er övningskörning. Det gör att ni sparar tid och det blir mycket enklare att övningsköra med sin elev. Därför så är det väldigt smart att köpa vårat handledarpaket. Det innehåller allt handledaren och eleven skulle behöva för att övningskörningen ska bli så smidig och billig som möjligt. Genom att använda sig av materialet vi säljer kommer handledaren att veta hur handledaren ska lära ut, vad ni ska börja med och hur ni ska utföra alla moment på bästa och säkraste sätt möjligt.

I handledarpaketet ingår det handledarboken, körhäftet, en övningskörningsskylt som är obligatorisk för övningskörning, två innerspeglar en liten och en stor och två extra speglar för handledaren. Allt det här är det du behöver för att din övningskörning ska vara säker och rätt. Det här paketet kan hjälpa dig spara massvis med pengar och tid då det hjälper din övningskörning vara mycket mer effektiv, för mer information gå in på produkten och läs mer.

Detta paket rekommenderar vi väldigt starkt vid privat övningskörning då det gör det mycket enklare och billigare. Vi rekommenderar att köpa detta paket efter man har gått handledarkursen Uppsala.

Handledarkurs Uppsala

steg för steg

Boka Handledarkursen

Ta information om handledarkursen introduktionsutbildningen Uppsala, sedan kan du boka platser i handledarkursen. Boka den tiden som passar för dig.  Du kan även beställa material för att förbereda dig inför övningskörning.

Betala

Efter att du har bokat platser till handledarkursen kan du betala, du väljer själv vilken betalningsmetod du vill betala med. Du ska betala i förväg alltså innan kursen ska betalningen vara gjord för att kunna säkra en plats.

Handledarkursen

Efter betalningen är gjord är du välkommen till trafikskolan när det är din kurstid. Både handledaren och eleven kommer att få tips under handledarkursen på hur ni övningskör rätt.

Efter Handledarkursen

Efter handledarkursen kommer vi att rapportera er, sedan är handledarkursen giltig i 5 år. Du kommer även att få en present av oss som du kan använda till att köpa körlektioner, boka kurser och köpa material.

Vanliga frågor angående introduktionsutbildning Uppsala

Under handledarkursen kommer både handledaren och eleven att få lära sig om hur de ska övningsköra på rätt sätt och på ett tryggt sätt. Ni kommer få tips på hur eleven ska kunna fokusera på bästa sätt och hur handledaren ska kunna lära ut på det bästa möjliga sättet.

Ni kommer även lära er alla 15 momenten som handledaren ska lära eleven under körningen. Och hur handledaren inte stressar sin elev som kan leda till en otrygg miljö vid körningen.

Ja, det är väldigt viktigt med material.

Material sparar både pengar och tid. Genom att använda sig av rätt material vid körningen gör du körningen mycket mer effektiv då det kan hjälpa med vägledning genom de olika momenten. Därför rekommenderar vi starkt att du ska köpa handledarpaketet som innehåller allt du behöver för att övningsköra på det bästa sättet möjligt vilket kan underlätta väldigt mycket för både handledaren och eleven vid övningskörningen.

Ja, både handledaren och eleven måste gå på handledarkursen annars är körningen olaglig. Alltså är det ett krav att både handledaren och eleven ska vara med på handledarutbildningen för att deras körning ska bli laglig.

Handledarkursen gäller i 5 år för både handledare och eleven, efter 5 år måste både handledaren och eleven gå om kursen för att kunna övningsköra lagligt. Ifall eleven redan har tagit körkortet behöver eleven inte göra om handledarkursen samma sak gäller för handledaren ifall personen inte ska lära ut längre.

Handledarkurs Uppsala , i samarbete med www.licensetrafikskola.se
länk för handledarboken