Riskettan Uppsala

Risk 1 Uppsala

Riskettan Uppsala

En bild på riskettan Uppsala i Licens Trafikskola Uppsala även kallad Risk 1 Uppsala och Riskutbildning del 1 Uppsala

Riskutbildning del 1 Uppsala

Klarna betalning

Licens Trafikskola i Uppsala är en välutbildad trafikskola i Uppsala med många år av erfarenhet, här på Licens Trafikskola är vårat mål att erbjuda så mycket som möjligt för det billigaste priset. 

Vi erbjuder riskettan Uppsala, riskettan kan även bli kallad för riskutbildning del 1 Uppsala. Riskettan är den första delen av de två obligatoriska riskutbildningarna. Risk 1 Uppsala handlar främst om risker med körning, vissa risker som vi kommer prata om är, alkohol, droger, rattfylleri, brist på sömn, riskbeteende och körning med hög hastighet.

Syftet med kursen är att du som elev ska känna till riskerna som finns i trafiken och veta på vilket sätt du kan undvika dessa risker på bästa sätt. Exempel på saker vi kommer ha med under kursen är riskerna med bland annat; alkohol, droger, för lite sömn och stress medan du kör i trafiken och flera andra risker i trafiken. Vi kommer även att prata lite om vägen till ditt körkort.

Kursen består utav tre delar; riskbeteende, trötthet, alkohol samt droger. Riskettan Uppsala är 3 timmar lång. Kursen gäller 5 år från dagen då du har utfört kursen om du inte har tagit körkort inom de 5 åren behöver du göra om kursen.

Gällande uppkörningen och kunskapsprovet kan du inte utföra de förrän du har utfört riskutbildning del 1 Uppsala. Kursen kommer du har med våra välutbildade, pedagogiska, lugna, hjälpsamma och snälla lärare.

GLÖM INTE ID HANDLING TILL KURSEN!


Trafikskola Uppsala

Riskettan kursen är en obligatorisk kurs för alla elever som är ute efter körkort. Syftet med denna kurs är att kunna veta vilka risker som finns i trafiken så att du är redo för när du har ditt körkort och kan undvika att bli påverkad av någon av riskerna vi nämner under kursen. Du kommer även få lite information om hur det går till när du ska ta körkort från körkortstillståndet till att du har körkortet i din hand. Riskettan Uppsala är en kurs som kommer resultera att du blir en mycket säkrare förare i trafiken.

En bild på en person som kör under kursen riskettan Uppsala i Licens Trafikskola Uppsala även kallad Risk 1 Uppsala och Riskutbildning del 1 Uppsala

Material för risk 1 Uppsala | Trafikskola Uppsala

Är du intresserad över att ta körkortet billigt men samtidigt snabbt, då har vi den perfekta lösningen.

Vi erbjuder material som hjälper din övningskörning bli billigare och snabbare. Vi erbjuder böcker, det innehåller alla 15 moment i böckerna, det hjälper dig att repetera så att du inte behöver slösa många körlektioner på ett och samma moment.

Det gör att du sparar tid och pengar. Vi har många böcker beroende på vad du är ute efter. Vi har böcker som handlar om alla 15 momenten, teori böcker, böcker om risker i körningen och böcker som är mer inriktade i ett speciellt moment.

Ifall du är intresserad av att beställa några böcker för att spara tid och pengar ta då en titt på vår webbshop och ifall du är osäker på vilka böcker du ska beställa tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig hitta den rätta boken.

Riskettan Uppsala

steg för steg

Boka Riskettan

Ta information om riskettan och sedan boka den tid som passar för dig, ifall du vill ta körkort billigt och smidigt rekommenderar vi att du beställer material från vår webbshop.

Betala

Efter att du har bokat en tid för riskettan ska du betala. Du väljer själv vilken betalningsmetod du vill använda. Betalningen ska ske i förväg alltså innan kursen.

Riskettan

Efter att du har betalt för riskettan är du välkommen till trafikskola på den tid då kursen du har bokat är. Kursen kommer vara 3 timmar lång. Glöm INTE ID-HANDLING!

Efter Riskettan

Efter riskettan kommer vi att rapportera ditt namn till transportstyrelsen om att du har varit närvarande på riskettan. Du kommer att få en present av oss som du kan använda till att köpa körlektioner, boka kurser och köpa material.

Vanliga frågor angående risk 1 Uppsala

Du kommer att lära dig vilka risker som finns i trafiken, vi kommer speciellt prata om, droger och alkohol, rattfylleri och brist på sömn. Vi kommer även diskutera hur vi kan undvika dessa saker i trafiken.

Riskettan är giltig i 5 år från kursdatumet. Ifall du inte har fått körkortet efter 5 år måste du gå om riskettan om du har fått ditt körkort kommer di inte behöva att göra om riskettan kursen en till gång.

Ja det är väldigt viktigt med bra material. Ifall du har bra material kan du spara både pengar och tid.

Vi erbjuder olika böcker beroende på vad du är ute efter. Ta en titt i vår webbshop och se vilka böcker du är intresserad av.

Ja, riskettan är obligatorisk du kan inte göra kunskapsprov eller körprov tills att du har utfört riskettan. Därför måste du gå riskettan väl innan du har dina prov.

Riskettan i Uppsala , samarbete med www.licensetrafikskola.se
Risktvåan

Riskettan i Uppsala
Riskettan Uppsala
Risk 1 Uppsala
Risk 1 i Uppsala
Riskutbildning del 1 i Uppsala
Riskutbildning del 1 Uppsala